00 23/08/2018 07:41
cià guagliù [SM=x611821]

'a voglio scrivere pure io mò 'ma ricetta, è 'na ricetta puverella ca se fa quasi cu' niente, l'ha inventata il nostro Eduardo, il grando attore che una sera imvece di antare a ristorante vulette turnà 'a casa.....ma in casa teneva sulament 'e spaghett, l'aglio, l'uoglie, doje pummarulelle, 'nu cerasiello e 'na fronna 'e putrusìne.



Spaghetti alle vongole fujute.

Ingredienti: veti sopra e nu scassà o cazzo!!!!

Preparazione: miette 'a tiella 'ncopp 'o fuoco e butaci dentro tuti gli iggredienti, pò miette a tiana cu l'acqua e cuoci gli spagheti a metà cottura, butta gli spagheti dint 'a tiella cu 'nu cuppino d'acqua e girali comme fanno 'e chef.

miette 'a tiella a tavola, nun c'è bisogno do' piatt e si tiene assaje famm ca te magnass 'nu coccodrill gruosse doje vot a te, accumpagnate 'o spaghett cu 'na fetta 'e pane.....nun te pare ca te staje a magnà 'nu spaghett a vongole?????

'o segreto so' l'aglio e 'o putrusine cuott dint 'a pummarola, te fann sentì 'o sapore do mare pure si 'e vongole nun ce stanno.....se ne so' fujute!!!!!!!

[Modificato da ilpoeta59 04/10/2022 10:07]




"Ci siamo messi dalla parte del tortano perché la pastiera era finita"